Skaparlust

Nu har jag skaparlust till tusen.

Här kommer dagens LO´s:

Det var allt för idag.

Nu åter till skapandet.

Kram Lise-Lott


Och så var det helg igen...

Den här veckan började med att jag var till Hagabadet på info-möte. känner att jag behöver få lite bättre kondition. Det kändes väldigt bra när jag var där, så det ska bli intressant att se hur det blir.

I tisdags så var jag och min vän C till borås. Först så var vi till Borås djurpark och gick i fyra timmar. Det var lugnt och inte så mycket folk.Efter Borås djurpark så var vi till Magnolias butik. Men där blev det ingen stor shopping.
Det blev bara en QK-die och några lösvikt blommor.
Har ju en massa material som måste förbrukas. Och jag tycker det går bra.Onsdagen tillbringades i soffan. Hade träningsvärk efter tisdagen. Så det en blev tv-tittande.

Igår (torsdag) så fick jag ta ett tag med att städa undan lite. Tänk vad fort det går att dra fram, men det tar sin tid att städa undan. Men det finns ju så mycket som är roligare att göra ju. :)

Tar och avslutar här, för jag ska stansa lite bokstäver och göra klart en LO.
Har hur mycket som helst att scrapa.

Trevlig helg till dig som besöker min blogg.

Ha det gott!!

kram Lise-Lott


Jag har skapat!!!

Idag så har jag lyckats få färdigt 3 stycken Layouter som varit halvklara ett tag.

Så här blev dom:

Som vanligt vill jag själv inte vara med på bild så ni får ha överseende med de svarta "fläckarna".

Det var allt för denna gången.

kram Lise-Lott


Hej!!!

Jaha, då var det ny månad igen. Förstår inte vart tiden tar vägen.

Men idag har jag fått gjort lite grann. För ett tag sen så bestämde jag och mamma att byta bokhyllor och idag fick hon äntligen sin hylla. Den bokhyllan är liksom inte bara att ta och bära iväg med, den är en liten "byggsats". Så igår började jag plocka ihop den och idag så var det ner till mamma med den och sätta ihop den.
Som tur är bor hon bara två våningar ner i samma hus som jag. Det gick smidigt och lätt och på en timme var det färdigt.

Efter förra inlägget så satte jag mig vid pysselbordet och det resulterade i två halvfärdiga LO´s. Får väl se när dom blir färdiga.

Nu ikväll så har jag bara slappat och gjort iordning för Liseberg imorgon. Det gäller att komma ihåg att ladda kamera-batterierna och komma ihåg autografblocket. Nu är det bara två gånger kvar på Lotta på Liseberg. Det känns som om det var första gången förra veckan.

Nu ska jag forsätta brodera och se på TV en stund.

Ha det gott!!

kram Lise-Lott


RSS 2.0